My Kuali: Bye bye ER6n

02102020… dah seminggu dah let go moto ni… banyak terbiar duduk dirumah dari berjalannya.. selama dekat lapan tahun bersama tuannya cuma 18k km kiraan mileagenya.  kan…. nampak sangat tak de masa nak bawak g jalan2 berkonvoi dengan kawan2… nak bawak g kerja berat la pulak dan jalan selalu jem macam tak sesuai bawak moto cenggini… so, instead of terbiar jer kat rumah might as well let go je lah.. apa lagi bila baru ni jatuh motor sebab orang lain yang tak berhati2.. memang tak nak bagi dah nak bawak moto besar ni..

kalau nak kata sayang nak let go tu memang lah… dijaga dan dibelai elok2 kan…

tapi apa kan daya, agaknya dah sampai masa untuk berpisah dengannya..

yang kecik ni baru guna dalam tiga tahun lebih jer, pun dah let go jugak akhir july hari tu.. so kiranya dua2 pun dah tinggal kenangan lah.. satu jer yang masih tinggal… Y15ZR ni

bye bye… walaupun sayang tapi kena jugak lah berpisah dengannya… semuga tuan baru jaga dia macam tuan lama menjaganya.. bye bye ER6n…
 

ep2p-5small