My Kuali: Assistant baru..

Mata pun nak kan assistant yang baru…. sebenarnya yang dok pakai ni tak sampai setahun pun baru gantinya, tapi tak tahu lah macam dah tak serasi dengan mata… cermin mata yang salah atau mata yang bertambah kaburnya… entah lah… so jawapanya memang nak kena buat yang baru lah…

since yang lama tu buat kat kedai lain dan sangat tak selesa bila pakai, so kita balik ke tempat yang memula buat lah… so terus tuju ke focus points kat subang parade, bila test mata tu memang ada pertambahan powernya… agaknya sebab asik menghadap komputer sepanjang hari ke power tu jadi bertambah2…eH! betul ke statement cam tu? entah ler…

lepas seminggu assistant baru pun dah ready, guna nikon glass yang harganya  buat mata tambah terbuntang!

Alhamdulillah, terang dah mata bila dapat assistant baru ni…

me in my new norm and my rm2k++ new assistant  

ep2p-2