Snek, macam macam ada..

 Selamat berhujung minggu buat semua.. jom jamu mata dengan snek minum petang2 kak rose ni

rolls kek dengan tiga perasa or tiga kaler actually 😜 beli jer ni…

kek pisang dan marble kek… x de rajin la nak buatnya. makan ok lah!

sweet bun dan cohocolate muffin…

air fryer keropok lekor… 

dengan rajinnya buat cek mek molek yang sedap nih..

store bought karipap kentang…

another home made… potato wedges yang sedappp cicah cili sos.

pisang tanduk goreng cicah sambal kicap jawa. best!!

danish butter cookies and apple.

pop corn chicken…beli frozen dan gorengkan… sedap

marina tempura dan store bought sardin puff  goreng dala air fryer… rasa so so jer

kek resepi rahsia yang sedapppppp..

 cempedak goreng without the biji… puas makan bila goreng sendiri kan…

ep2p-5small