My Kuali: Healthy snacking?

 kononnya lah… makan yang healthy sebab colesterol dah tinggi dan doktor pun dah soh makan ubat untuk turunkan paras LDL cholesterol yang jahat tu..dan sekarang ni sambung semula minum susu dan makan oats yang terberenti sejak bulan puasa tu. harap dengan cuba amik helathy eating ni dapat lah kurangkan kan sikit kan.. ni nak kena buat check-up semula lepas tiga bulan amik ubat untuk tengok perubahannya..tapi kalau snacking jer yang kononnya healthy tapi yang lain tu maian belasah jer boleh ker? sendiri mau ingat lah kan…

 healthy lah sangat bila goreng guna air fryer ni sebab tak de minyak kan..tapi tang rasa tu memang tak boleh kalahkan bila goreng dengan minyak…. ish… ish!! nak jugak yang sedap dengan minyak2 tu!

cik air fryer sedang beraksi menggoreng samosa for my minum petang… 15 minutes at 180°C, air fried samosa pun ready untuk dinikmati 😋😋

ep2p-5small