My Kuali: Pengganti S Note

Salam March buat kawan2, 

semuga sentiasa dalam lindungan dan Rahmat Allah… Aamiin

 Alhamdulillah masih ada rezeki dan diberikan kesempatan untuk nak menggunakan gadget yang macam ni… pengganti S Note yang dah laaaaaama sangat tu.. sebenarnya masih sayang, tapi bila adik mintak nak guna, redho jer la bagikan pada dia… lagi pun note tu dah slow sangat kalau nak guna untuk browsing internet… maklumlah dah zaman tok kadok kan…

 so ini lah penggantinya…

 untuk main game bodo2 jer?…😜😜

macam2 jer boleh guna kan… jangan asik main game bodo tu jer. takut nanti berulang lagi kes couple tunnel syndrom tu… doktor pun dah bagi warning, kan!

ep2p-5small