My Kuali: The bunga telor…

 bunga telor untuk majlis anakanda…

walaupun majlis dah lama berakhir, mama ni nak jugak simpan semuanya kat sini buat kenangan…

 bunga manik, mekasih ibu yang tolong buatkan…

 cantik jer bila dah siap semuanya..

on de way to majlis di pehak perempuan…

bunga telor untuk goodies bag majlis pihak kami..

kaler pepel pulak, jugak untuk goodies bag

 dua dua kaler pun nak posing jugak..

 yang ni beli yang ready made jer… keras tangan mama memang tak pandai nak buat lah…

dah siap dengan telornya, ready untuk dibawa ke dewan…

ep2p-2