The menu, 15 December,2019

Asalamualaikum dan salam sejahtera semua…
 

 Hari ni kak rose nak tepek kat sini menu majlis persandingan anak pada 15 december yang lepas… kalau boleh semuanya nak saja kak rose abadikan kat sini untuk kenangan masa akan datang… dan ini lah sekali sahaja kak rose adakan majlis seperti ini, dan tidak akan ada lain kali lagi… semuga anaka mama dan ayah akan berbahagia dengan pilihannya sehingga akhir hayatnya… doa mama dan ayah memang tak pernah putus untuk mu… dan jaga dan peliharalah perkahwinan ini dengan sebaiknya… dan ini lah menu yang kami sekeluarga pilih untuk majlis ini..
 

the drink section. sunquick juice dan air masak…

 karipap dan kuih seri muka dari pihak Bizmilla, dan tiga ratus biji mini cokelat muffin kak rose buat sendiri… banyak lagi kuih sumbangan dari kawan2 tapi tak dapat amik gambo bila dah sibuk dengan tetamu..

 nasi beriani bizmilla

 nasi putih 

 ayam masak merah bizmilla

 dalca sayur

 acar jelatah dan ikan fillet ikan dori bersama sos istimewa

 sudut santai bersama bubur pulut hitam yang sedap.. juga disediakan teh tarik panas2..

 the stock… 3 periuk beso nasik beriani..
 satu lagi stock nasik beriani..

dalca sayur 

 ayam masak merah

  daging masak hitam bizmilla
 nasik putih… 20% dari keseluruhan nasi..

 stock fillet ikan dori

 jelatah

papadom…

Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar dan hidangan yang mencukupi untuk 1k tetamu jemputan kak rose… dan berbanyak terima kasih pada Mus, coodinator untuk majlis kak rose ni.. beliau seorang yang sangat membantu dalam segala hal dan juga memastikan tiada glitch sepanjang majlis berlangsung.. terima kasih semua yang turut membantu menjayakan majlis besar ini.

ep2p-5small