My Kuali: Makan2 di Lanai Kijang

Bersama anak beranak menambah lemak kat sini..

 tinggalkan dulu kisah wedding anak menantu.. kalau ada yang rasa jemu dengan entry kak rose, mohon maaf lah ya… kak rose jadi sorang mama dan mak mentua yang sangat excited bila tetiba dapat anak perempuan dalam keluarga… boleh juga jadi teman membawang nnti kan.. tapi kali ni nak tepek kisah makan2 kami anak beranak dalam dapo maya yang macam hidup segan mati tak mahu ni.. doakan kak rose supaya rajin nak mengupdate dapo kak rose ni ya…

 kedondong n sky juice.

 nasik n ikan jenahak masak asam pedas

braised bbq chicken leg yang not to my liking!

 soft shell crab with spaghetti

 lamb shank with nasi beryani

 embun menitis

 banana creme brulee

hot healthy bowl yang sangat nyaman..

ep2p-2