Minum petang kami…MMA

macam-macam ada… tapi mostly ready made jer…
kerajinan tukang dapo memang dah hilang dan tak jumpa jalan pulang..
so mostly store bought snacks lah yang jadi pilihan..
jemputlah jamu mata jer ya..
 popia daging from az-zain… sambil2 BMF kannn

  fries yang 😋😋, tapi tak boleh la makan selalu kan…

 home made keladi goreng cicah sambal kicap jawa yang ummmph!

 marina tempura ni memang pebret lah..

 pisang goreng crispy dari restoran azira..

marina tempura n popia kentang pulak..

 kuih bom inti kelapa, bli dari kawan yang buat business homemade frozen food.

 pisang goreng, tapai ubi dan bubur pulut hitam, beli jer….

 lempeng pebret cicah dengan sambal tumis sedappp

 jagung manis pebret from pasar malam, kerepek ubi masin dan muruku duri, katanya!

 tuna mayo panini dari sk… sedap!

 
 again… stock up lagi dan lagi…

kuih bom inti red bean paste pulak… sedap sangat.

ep2p-5small