Bila hujung minggu…

Asalamualaikum dan salam isnin yang sejuk…

pepagi hujan turun, so tak leh nak berbrisk walk berlenggang mak limah macam tang selalu kak rose buat tu… so meh la kita menghadap pc, mengupdate kisah gantung piyok dihujung minggu. kalau minggu lepas sampai tiga jemputan kenduri pada hari yang sama, kali ni kebetulan  tak de pulak undangan, tapi tetap jugak nak tutup dapo kan… yang ni kami makan nasi arab di hadramawat kitchen di Glenmarie… combine 2 rasa nasi mandhi dan madghot…

the zhaouk and curry

 prefer nasi and ayam mandhi… yang madghot tu rasa so so jer to me lah…

 yang ni pulak makan nasi lemak ayam berempah di Pak Li kopitiam. very bigggg portion!

 nasi ayam special untuk en asben.

teh limau panas pilihan kami…Alhamdulillah… untuk rezeki yang Allah berikan…

ep2p-5small