Brunch…

bila tak ada kerajinan nak masak, makan jer la apa yang ada kan…

semua taruk sekali…bila kehabisan susu, nescafe o kosong pun boleh..

jagung rebus old style pun ada…

 omelette la kononnya… hihi

 tak de beef patties, telo pun jadik… tambah dengan grapes n rock melon+susu omega

 nasik goreng dengan serunding daging? apa apa jer la… asalkan kenyang kan..

lemperng pekak cicah dengan sambal tumis pun sedap jer bila perut dah lapo!

ep2p-2