My Kuali: Jom Bali

makan makan di jom bali jer… bukannya g bali pun. 😜😜

Β bila hujung minggu, dapo pun nak bercuti kan… kasi dia rehat duk diam2 jangan asik berasap… so pun pergilah cari dapo kat luar pulak. kali ni dapo kak rose kat jom bali, actually tak plan pun nak makan kat sini, tapi bila dah perut pun meminta diisi, singgah jer la mana yang terdekat kan. dan semasa tu g jenjalan cari baju untuk g kenduri kat sacc mall… terus lah singgah kat sini.. memula tu nak makan something western, tapi bila nampak nasik goreng dengan chicken chop crispy ni, tekak jawa ni terus nak makan nasik pulak!

Β menu yang sama untuk en asben, cumanya dia tambah honey bbq chicken ni…

the drinks for both of us… iced lemon tea dan honey lemon tea… Alhamdulillah, kenyang sudah.

ep2p-2