Makan2 semalam…

 bila pergi meronda ronda tapi tak tahu nak makan apa… at last singgah jer kat TCRS ni. since en asben nak makan nasik, tuan tanah pulak nak yang something berkuah… boleh jer makan kat sini… tak perlu nak pergi tempat yang fancy2, nanti perut melayu ni tak kenyang makan pulak kan…

nasik set… punya lah banyak dayang pengiring untuk nasik ayam ni… Alhamdulillah, perut pun berterima kasih sbb kekenyangan dengan soya drink lagi kan..

 tuan tanah opt for wantan mee kari… sebesen beso the portion dia. puas makan!

 the set come with 2 pcs of  pai tee, dessert dan opt for chinese tea instead of soft drink.

dah puas meronda cuci mata dan poket, nak balik tu singgah pulak kat resepi rahsia ni.. terbeli pulak 3 pcs of cake ni untuk makan dirumah. huh!!! seharian menternak lemak!

ep2p-5small