My Kuali: Puding susu sumi jelly

buat lagi dan lagi dan lagi..

 yang ni untuk makan2 dirumah… makan sejuk2 memang nyaman seh!

 buat lagi untuk pot luck mengaji Al-Kahfi pagi jumaat…  bila dah banyak sangat vit m untuk buat kuih dipagi2 hari, maka buatlah jelly ni in advance. tak lah kelam kabut pepegi hari nak pergi mengaji tu kan… alasan apakah itu?

dan buat lagi yang ni untuk hari sabtu pulak… ade yang request nak makan lagi. so buat lah untuk dibawa pergi rewang kat rumah kawan. sambil bungkus goodies untuk majlis perkahwinan anaknya, dapat lah jugak menjamu selera dengan jelly sumi ni bersama banyak lagi juadah yang disediakan oleh tuan rumah dan jugak yang dibawa oleh kawan2 yang sama2 rewang… meriah dengan makanan dan brisk walk pun dah lama tak buat… pepagi selalu hujan, alasan yang paling afdal lah kan…😜😜

ep2p-5small