My Kuali: Maulidur Rasul kami…

Asalamualaikum dan salam jumaat penghulu segala hari

semuga kita semua dalam lindungan dan rahmat Nya sentiasa. Aamiin

 sambutan Maulidur Rasul group mengaji petang kami… walaupun tak semua dapat menghadirinya tapi tetap meriah dengan bacaan Selawat Nabi beramai2 dan yang pastinya dengan juadah pot luck yang kami semua bawa untuk majlis simple ni.. terima kasih pada ustazah2 yang menganjurkan dan bimbing kami untuk majlis ini. Alhamdulillah. cuma tak de berarak dan banner bagai kan…hihi

 majlis bermula dengan bacaan selawat keatas Nabi beramai2..

 tak de perint-out,  screenshot pun boleh gak kan..

 berposing ramai2 sebelum majlis bermula..

 nak gak enterframe.. hihi..

 bacaan doa sebelum menjamu selera

tak sabar2 nak makan dah… satu tong beso nasi dagang terengganu dengan gulai ikan aya dan acar mentah jadi tumpuan semua. sedap sangat.

bubur pulut hitam yang kak rose bawak untuk majlis ni… berebut2 nak tapau 😋😋katanya.

laksa penang, pulut kuning+sambal tumis n rendang, baguatte+mushroom creamy soup, sagu gula melaka, cekodok durian yang sedap ..

lasagna yang kaya dengan cheesenya… mee sanggul goreng, bubur kacang dan macam2 lagi lah…
Alhamdulillah dapat berkumpul ramai berselawat di hari sambutan keputeraan Baginda Nabi dan juga makan…

ep2p-2