My Kuali: Bila ade kerajinan

 ya. bila ade kerajinan, walaupun seminggu sekali jer memasak nasi… tapi still ade lah jugak kerajinan tu kan…. sebabnya M tu terlampau banyak sangat bertakhta didalam diri, tak dapat lah nak nolongnya. yang sebenarnya kerajinan nak masak tu bila ade permintaan jer… maklumlah malam2 tukang makan tak mo makan nasi sbb dah lunch kat office, jd malam nak kan yang ringan2 jer… cekodok jer pun jadi… senang lah tukang masak kan…. tapi sesekali bila ade kerajinan maka jadilah sayur udang goreng sambal bersama kacang panjang ni… sedap bak hang!

dan jugak kari ayam yang pekat kaw kaw ni… boleh bertambah nasik dibuatnya… sekali sekala ok la kan… lepas tu kenalah rajin2 g berbrisk walk tu…

target achived. tapi 10k steps pun tak dapat nak membakar calories sepinggan nasik dengan lauk yang kat atas tu…😭😭

ep2p-5small