My Kuali: Insaf lah…

 kisah nak lunch tengahari semalam… bertabah meredah jem ke KL semata nak makan nasi beriani insaf ni… dulu masa kerja kat kl, memang pot febret ni… entah macam mana boleh teringat nak makan kat sini, tapi macam so so jer rasanya sekarang ni. atau mungkin dah banyak pilihan dan banyak jugak merasa nasi beriyani yang lain… atau pun bila compare dengan nasi arab yang lagi sedap tu… so nasi insaf ni jadi so so jer la… apa pun makan sampai habis licin jugak!

 my plate, nasi n ayam madu yang sangat so so jer rasanya…to my tekak la….

 en asben pilih ayam goreng biasa jer… rasanya yang ni lagi sedap dari ayam madu tu… may be we used to nasi beriani bersama dengan ayam goreng biasa cenggini kot… entah la

 yang ni memang kak rose suka, walaupun simple jer tapi sangat sedap ditekak kak rose… asked for another portion. pun habis gak  😋😋

 lepas makan terus insaf dah!… may be nanti laaaamaaaa lagi kot kalau nak merasa lagi! 😜😜

the price list… kalau nanti ade sst, memang terus insaf lah!

ep2p-5small