My Kuali: Hampir dua tahun…

hampir dua tahun baru pergi jumpa doktor gg ni lagi… manyak marah lo itu doktor… Aiya!!!  I asked u to come by August last year, tapi baru sekarang mari? memang kalau ikutkan kena jumpa dentist for every 6 bulan untuk buat scaling, tapi kita ni selagi tak de masaalah dengan gg tu jangan harap lah nak serah diri kan… tapi semalm ni pergi pun sbb dah dekat dua tahun tak jumpa, so tunjuk muka dan ngangga depan dia lah… sambil dia buat scaling preet kreeeetttt mesin dia tu, mulut pun sama pot pet marahkan kita… jangan makan manis2 nanti gg rosak lah… dan bila kak rose bagi tau dia my sugar level adalah 4.8mmol, wahhh… good, good katanya. at least dia tak marah lagi dah!

last sekali, semua gg dalam good condition, katanya.  Alhamdulillah

ep2p-2