My Kuali: Tengok2, terbeli pulak???

 S H R A… selamat hari raya aidilfitri…

 ni shopping sebelum raya hari itu… sebenarnya nak pergi tukar baju raya yang tersalah saiz belinya… maklumlah masa beli tu, tuan badan tak de ikut sama… so acah2 ok la, tapi bila balik tuan badan macam tak berapa agree dengan pilihan tukang beli tu.. so konon nak pergi tukar saiz baju tu jer.. tapi bila dah sampai situ, macam2 lak yang terpandang dek mata tukang bayo ni… memula tu nak tengok2 jer katanya… eh! terbeli pulak???

 perfume pun nak baru masa raya katanya…nak tukar2, tak nak stick pada bau yang sama jer. so tiap kali nak beli perfume ni kna test banyak2 sampai confuse dibuatnya. at last ni pilihan tukang bayo tu kali ini.  tapi kak rose tak beli pun sbb yang ni pun masih ade lagi. lagi. so guna jer la sampai habis dulu kan…

dah beli2 tu ade pulak boleh dapat voucher dengan pembelian tu… so… hati manyak suka bila dapat lapanplohhengget voucher ni… boleh dapat selai t shirt untuk pakai dihari raya nanti!

ep2p-5small