Iftar #1 1439 Bubur som som

 Menu berbuka puasa pertama 1439…

kawan2 makan apa ya masa berbuka?

 

 bubur som som pandan resepi kat

 buah pun kena lah ada, kan…. fragrance pear+red apple

 kuih rengas yang hangus..

 masak lemak cili api telo itik ngan belimbing buluh jeruk

and the best ever lauk bila digandingkan dengan gulai telo tu… tapi masaalah beso masa menggoreng tu.. walaupun dah on kan cooker hood tu, tapi bau semerbaknya masih memenuhi seluruh ruamh!. kawan2 ade ke petua nak kurangkan harum semerbak tu masa menggoreng ikan masin ni? boleh lah kongsikan dengan kak rose ni ya… terima kasih.

ep2p-5small