My Kuali: Makan2 di TCRS

 this lately memang acap kali makan kat TCRS ni… terutama yang kat sdmc outlet tu.. setiap kali temankan kawan buat rawatan kat sana, ni lah menu yang dia suka nak makan.. so tukang peneman ni pun ikut jer la… walaupun ada macam2 pilihan, tapi tang nasi TCRS ni jugak la yang jadi pilihan. ok la kan… asalkan sedap dan kena pada selera itu pun dah cukup bagus..

tapi yang ni kami berdua makan kat Aeon mall outlet… pai tee n bean sprout with kicap cair. sambil ronda2 cuci mata, makan jugak lah yang dicarinya..pilihan punya lah banyak kat sini… tapi nasi jugak yang dicari… suka dengan pai tee nya…walaupun makan last, tapi kulitnya masih crispy n crunchy. the filing is only carrot dan sengkuang?

 the fishball soup… tapi kena makan without looking at the mangkuk. they should have tukar the mangkuk kepada yang bersih n the plate pun banyak dah sumbing kat bucu2 tu!

 hainanese and prime honey bbq chicken to go with the nasi ayam..

chinese tea dan another soft dring untuk en asben… Alhamdulillah kenyang sudah.

ep2p-2