Jom sarapan…

 Asalamualaikum dan selamat pagi kawan2… sarapan apa pepagi gini agaknya? buat kawan2 yang anak2 sedang bercuti sekolah ni pastinya selalu saja sibuk menyediakan juadah hidangan buat keluarga, terutama buat anak2 yang sedang bercuti… ada kawan yang dah kata bila cuti sekolah jer, maka mak pun boleh bertukar jadi tarzan… tapi itulah manisnya bila bersama anak2… nanti2 akan jadi kenangan yang lebih manis bila anak2 dan besar… dan pasti merindukan saat itu semula kan.. buat kak rose sarapan ni jer la, selain toast n jem… walaupun sangat lah tak sedapnya. tapi sendiri mau ingat sbb dah dapat flag masa last check-up… and it is time to buat another yearly check-up, so kena lah beringat… harap2 dapat result yang lebih baik…Insya Allah.

 dan lebih suka nak beli, bila ada gelas percuma ni…

early this year punya blood test’s result… ldl n total cholesterol tu yang dah dapat H flags…  

ep2p-2