Akhirnya….

Asalamualaikum dan salam  isnin yang panas…
semuga kawan semuanya dalam keadaan ceria dan bahagia…

Syukur Alhamdulillah…nak jugak kongsikan kat sini buat tatapan nanti2… setiap bulan sejak bertahun2 lamanya  memang kak rose akan key in pay slip en asben ni dalam pc, for our own record lah dan jugak untuk senang refer bila lhdn cekik darah tu mintak bayarannya… huhu.  dan tahun ni ada pinjaman yang dah selesai bayarannya… rasa happy sangat bila dah clear potongan tu kan…  ya, akhirnya pay slip en asben bersih dari potongan untuk dua item ni… setelah tujuh tahun untuk pinjaman kereta dan bertahunnnnnn2 untuk bayaran pinjaman perumahan tu… boleh ker nak berjimba2 lepas ni kalau semua barang pun dah naik harga dan nilai ringgit pun semakin susut… beli yang perlu saja lah nampaknya!

ep2p-2