My Kuali: Rindukan nasik lemak!

 Asalamualaikum dan selamat pagi… selamat berhujung minggu dan selamat gantung piyok nanti sbb banyak undangan kenduri lepas raya ni… tu belum lagi nak g open house kawan2 pulak kan.. tapi bila dah rindukan nasik lemak ni, kena jugak lah turuti tuntutan tekak yang nak makan…. buat pun seadanya untuk breakfast jer kan…

 sambal tumis ikan bilis+telo mata+ikan bilis goreng+timun jepun n tomato… untuk dayang pengiring nasik lemak dipagi hari…

Alhamdulillah, acara menambah lemak dengan jayanya bersama nasik lemak… siap bertambah2 lagi tu!

ep2p-2