Salam dari Shah Alam

Asalamualaikum dan dengan ucapan selamat tahun baru dari tempat baru dan suasana baru…..harap kak rose tak terlambat nak wish kan.. maklumlah baru jer berpindah rumah, unpack dan berkemas memang taking the toll pada orang v macam kak rose ni…hihi. time macam ni memang lupa terus pada dapo maya ni…. dan lagi pun memang dapo tak berasap, asik tapau dan makan kat luar je… dah kemas sikit2, boleh lah duduk nak lunjurkan kaki dan luruskan pinggang… yang lain2 tu belakang kira lah ya…

Tv pun  masih bisu…unifi lagi dua hari baru dapat pasang…. sementara tu, cukuplah dengan apa yang ada…. bye bye Penang and Shah Alam, here we come. Please be good to us untuk hari hari yang mendatang.

ep2p-2