Cracking wall…

 nak mintak perhatian la tu kan… apa lagi masa musim hujan sekarang ni, as if tanah jadi lembut dan bertambah luas dia punya crack tu… sambil berbrisk walk keliling kawasan rumah tu, kak rose akan tengok perubahannya… walaupun sangat sedikit tapi lama2 akan jadi lebih luas cracknya kalau tak cepat ditangani…

dan crack di tanah jugak semakin nampak perubahannya… jangan lah tumbang runtuh pulak dinding pagar rumah ni….

ep2p-2