Mawar Rashid Kena Kritik Sebab Tayang Peha


Dah banyak kali dah Miss A dok stalk akaun Instagram Mawar Rashid, penuh juga la gambar-gambar seksi ala-ala diri tu bukan orang Malayu.. Life style dah macam ‘mat salleh’, pakai baju terdedah sana-sini..

Terbaru, Mawar dikritik hebat sebab memuatnaik gambar pakai skirt atas lutut.. Atas lutut ke bawah lutut ke.. Miss A rasa, memang tak patut pun Mawar pakai macam tu.. Tahu la peha gebu tak ada parut sikit pun kat kaki, tak payah la dok tayang kat orang..

Kan tak pasal-pasal kena kritik dengan netizen tak reti tutup aurat.. Antara kritikan netizen pada Mawar, dorang kata aurat lelaki dari pusat hingga lutut.. Sebagai wanita, lagilah kena menutup keseluruhan anggota badan kecuali tapak tangan dan muka..

Paling Miss A geram bila ada peminat setia Mawar ‘backup’ artis kesayangan dia tu.. Peminat tu sifatkan Mawar ini ada mix blood, dan ikut suka dia la nak berpakaian seksi atau tidak.. Dik non oit, tak tahu pula Miss A kalau ada mix blood boleh nak pakai seksi-seksi..

Kat sekolah mana ko belajar ni dik oit! Peminat pun sama bodoh je dengan artis kesayangan dorang bila bagi jawapan.. Hahaha.. – MissA/UtaraNews.com

ep2p-5small