Batang Ubi Dijadikan Alat 'Bantuan Asmara' Tersangkut Dalam Dubur

Padah menimpa seorang penagih porno berusia 55 tahun apabila dimasukkan ke Hospital San Juan de Dios di Bandar Costa Rica kerana terpaksa menjalani pembedahan, selepas batang ubi yang digunakan untuk melakukan aktiviti seks luar tabii, tersangkut dalam lubang bontot dia..

Hah, padan muka! Bodoh punya orang, benda macam tu pun boleh dijadikan alat ‘pemuas nafsu’ dia noh! Orang macam lelaki tu memang tak ada akal! Gara-gara terlampau mengikutkan nafsu, sanggup melakukan perbuatan bodoh macam tu, sengal jer..

Lelaki berasal dari Afrika tu menggunakan batang ubi berukuran 18 inci sebagai alat ‘bantuan asmara’ untuk dimasukkan ke dalam bontotnya.. Gambar ubi diatas itu lah, yang menjadi ‘mangsa’ lelaki tak guna tu!

Sebelum menggunakan batang ubi untuk dijadikan alat ‘pemuas nafsu’, lelaki tu menyarungkan batang ubi tu dengan dua balutan kondom terlebih dahulu.. Walaupun batang ubi tu ‘bersarung’, malangnya balutan pada batang ubi tu koyak dan patah di dalam bontot serta tak dapat keluar.. Hahahhaa.. Rasakan keperitan bila batang tu berada dalam bontot, bodoh!

Dek kerana tidak dapat mengeluarkan batang ubi tu, lelaki yang tidak didedahkan identitinya tu terpaksa digegaskan ke wad kecemasan dan terpaksa menjalani pembedahan selama satu jam, untuk mengeluarkan benda alah tu dari bontotnya.. Sangat memalukan! Tak tahu lah kalau tak insaf-insaf juga, selepas insiden memalukan ni terjadi ke atas dia noh.. – MissHana/Utaranews.com

ep2p-5small