Sessi menambah lemak dipagi minggu

 sessi menambah lemak dihari minggu… dari breakfast hinggalah late lunch masih dengan nasik lemak ni… tidak lah rajin nak masak banyak kali kan, so sekali harung jer biarkan lemak bergembira menempek berjemaah dari pagi hingga petang…

 dayang dayang pengiring nasik lemak… since sangat allergic to kacang tanah, so tak goreng la… bila dah biasa makan nasik lemak dengan kacang goreng yang rangup krup krap tu, terasa lah kekurangannya kali ini…

 the salads… tomato n timun. meratah jer pun best gak ni.

ade sedikit kerajinan, so gorenglah sayur kangkung dengan udang kering ni… lengkap lah sudah bekpes n lunch kami…. tak keluar g mana2 pun dek fenomena equinox. baik lah stay indoor dengan air cond sepanjang hari… tunggu jer la bil api yang akan sampai nanti!

ep2p-5small