Pusat Urut Gay berleluasa Di Penang

Satu serbuan dilakukan di sebuah pusat urut di Perai Jaya semalam, yang melibatkan kaum Adam termasuk tukang urut.. Kebiasaannya kalau ada serbuan pusat urut ini melibatkan lelaki dengan perempuan kan..

Yela, Miss ingat kebanyakkan lelaki akan mencari ‘kesedapan’ di pusat urut wanita warga asing jerrr?? Tak tahu la pulak, ada lelaki yang jenis nak mencari ‘kelainan’ kononnya.. Eeeuuwww….

Kes kali ini melibatkan, 13 lelaki termasuk tujuh tukang urut warga Vietnam dan enam pelanggan warga tempatan yang ditahan dalam keadaan berbogel oleh Jabatan Imigresen Pulau Pinang (JIPP).. Menjijikan!

Teruknya! Menular pula puak-puak gay ini hah! Jantan tempatan pun tak cukup dengan perempuan asing ka?? Sampai jantan asing pun korang nak ‘rasa’?? Apa lah masalah korang yang sebenarnya ni?? Yang ‘benda’ haram itu lah yang nak dibuat sangat!

Menurut penolong Pengarah JIPP, Abdul Rahman Hassan, semasa serbuan di pusat urut itu dilakukan, terdapat tujuh lelaki warganegara Vietnam sedang melayani pelanggan yang terdiri daripada lelaki tempatan dalam keadaan bogel..

Eeeeiiiii! Memalukan! Tak faham betul lah dengan ‘citarasa’ sesetengah lelaki ini.. Yang sejenis pun nak ‘dirasa’..

Semua tujuh lelaki warganegara Vietnam itu ditahan kerana didapati melanggar syarat pas lawatan sosial dan bekerja tanpa permit.. Enam lelaki warga tempatan berusia 30 hingga 50 tahun ditahan bagi mengambil keterangan untuk membantu siasatan.. – MissHana/Utaranews.com

ep2p-2