Padang Kota malam tadi

 Cuti2 mesia tapi tak de kemana2… en asben asik ade jer kerja nak kena attend, so melepak jer la kat rumah dan kebetulah ada pulak family kawan datang dari KL, so pergi la makan2 kat padang kota dan pas tu g jalan2 melayan anak2 main kat padang tu… kalau tak de derang memang kami ni tak rajin la nak melayan diri g jenjalan tempat sesak cam ni… jalan sesak dek Thaipusam, tempat makan2 apa tah lagi la… ni la gamba yang sempat snap pas makan2 tu…

 dab beberapa kali lalu kat tepi padang kota dan nampak menda ni, tapi tak berkesempatan nak snap gambo…. dan akhirnya… dapat jugak la nak mengamiknya semalam..

 dan ada hot air balloon fiesta jugak kat sini…, patut la bergantungan tanglung yang macam hot air balloon shape dimerata kelililing padang kota ni..

 vandalism merata2…. ade jer tangan gatal nak umpil kan?

 fatin amani yang tak nak balik KL…..

 hot air balloon shape tanglung yang bergantungan dikeliling padang kota, kalau siang hari nampak macam biasa jer, tapi bila malam, kawasan ni transform jadi terang dengan lampu2 dari tanglung ni… juga dari tanglung merah chinese new year decoration disepanjang laluan..

dan ade street performer dari 4 beradik ni..

ep2p-5small