Another iPhone 6s

 ya, another iPhone 6s in de house…. after beli yg ni untuk anak n ayah pulak beli samsung galaxy 6edge, tapi masih tak puas hati pulak… nak jugak yang sama dengan anak punya tu… dari hari2 asik teringat2 jer menda tu… so nak puaskan hati, tutup mata dan g beli jer la… berapa banyak phone da…. dan poket pun berlubang lagi beso dibuatnya…

 kaler pilihan space grey tu tak de stok la pulak…. so opt for gold with 64GB storage capacity.

harap2 lepas ni bertahun2 tak yah nak pikir beli phone lagi kan…. dan mama pun kena belajar guna phone galaxy S6 edge yang canggih tu…tapi perasan, kenapa yek batteri cepat sangat drain… bila baca review, memang banyak komen ttg battery drain issue ni and how to fixed it… kalau banyak application kena off just to save the battery life span, apa guna ade phone canggih2 kan?

ep2p-2