WW: semalam punya cerita….

 pagi2 before morning walk… check bp dulu, oats n nescafe o tanpa gula…

selepas brisk walk n nano nano session…. reward my self with susu omega n fruits…

lunch pulak at 3pm…. laksa johor yang sedappppp!

untuk minum petang aka dinner…. merajinkan diri buat apam balik.

seharian makan bagai tak hengat, sekarang ni tumit kaki dah sakit pulak…. bila tanya cik google katanya kena banyak2 rehatkan kaki… tak leh nak berlenggang mak limah le pagi2 kalau cam ni… kawan2 ada tak yang ada masaalah sakit tumit kaki ni…heel spur pain ni buat kak rose jalan terjengket2… banyak yang suggest amik shaklee supplement OsteMatrix… nak try jugak, tapi nak kena g check doktor dulu lah.  eeehhh!!!! dah tak jadi ww!

ep2p-5small