Tarikh Anwar masuk penjara Sama Taraf dengan Maulidur Rasul..

Bagi kesemua peminat-peminat setia Anwar Ibrahim, pastikan korang semua dapatkan kalender 2016 keluar terbaru yang dianggap sebagai keluar pertama dari keluarga dan kaum kerabat Anwar, merangkap bekas presiden parti PKR. Special tau hahaaaa… Siap ada muka Anwar lagi.

Iyela dah nama pun keluaran dan idea keluarga Anwar so mesti la letak muka Anwar sebagai ‘duta’ kalender tue, takkan nak letak gambar Ahmad Maslan pulak. Kalender keluaran tahun hadapan itu diberi nama ‘kalender #Bebaskan Anwar 2016’ hahaaaa… tak lepas jugak mesti ada punya #Bebaskan Anwar tu, sampai ke kalender bebbbb!

Special sangat tau kalender poket ni sebab keluaran dia terhad untuk 2,000 keping je bagi cetakan pertama. So first come fisrt serve la yerrrr…. Limited edition tau hahahah! Kalender ni special sikit sebab takde dijual dimana-mana pasaraya dan tidak boleh diperolehi secara percuma lepas barang.

Selalu kita gi beli kain ke barang ke mesti dapat kalender percuma kan… Tapi bagi kalender dorang ni kalau nak free kena la apply dulu. Untuk keluaran kedua pulak dorang cetak 1,000 keping je, so sapa yang ada kalender ni mesti bangga kan!

Apa yang best pasal kalender Anwar yang tengah meringkuk dalam penjara tue?? Bestnya sebab tarikh hari jadi si kaki liwat dan tarikh Anwar ditahan di penjara dianggap sebagai tarikh keramat dan yang paling penting antara semua tarikh. Maknanya tarikh Anwar ni lagi penting dari tarikh kelahiran Nabi Muhammad SAW dan tarikh lahir Agong. So geng PKR akan istiharkan cuti ke pada tarikh tue?? Haha!

Fuhhhhhh… Hebat sangat ke mamat tua nak mampos tue?? Sampai tarikh kelahiran Nabi pun dah jadi tak penting di mata mereka. Agak-agak korang lepas keluarkan kalender, apa pulak idea macai-macai PKR bagi memperingati Anwar serta menjadi hati keluarga Anwar serta konon berusaha untuk bebaskan orang tua tu?

Kotak pensil #BebaskanAnwar ke… Beg sekolah #BebaskanAnwar ke taknak sponser sekali ke?? Hahaaaa.. Baru la rare! Kompon ramai yang nak huhuu… Gomez pasti ramai yang trhegeh-hegeh nak dapatkan kalender ni, betul tak??-TiraGomez/UtaraNews.com

ep2p-2