Nora Danish jadi punca rumahtangga Fasha Sandha retak?

Pasangan Fasha Sandha dan suaminya Jejai telah tiga tahun mendirikan rumahtangga.. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan dua cahaya mata, seorang lelaki dan seorang perempuan.. Tetapi, bila hidup berumahtangga pasti akan ada pasang surutnya..

Terkini, ada dakwaan sesetengah pihak rumahtangga pasangan ini sedang goyah selepas Fasha dilihat telah mengunjungi sebuah pejabat agama Islam di Kuala Lumpur..

Selalunya kalau nampak artis mengunjungi pejabat agama, tak lama lepas tu media akan dapat berita artis terbabit akan bercerai.. Adakah perkara yang sama akan menimpa Fasha?

Beberapa sumber mendakwa pergolakan berlaku pada pasangan suami isteri ini ada kaitan dengan bekas isteri Jejai iaitu Nora Danish.. Nora dikatakan telah menjadi batu api dalam perkahwinan Fasha..

Bila ditanya sendiri pada Fasha akan konflik yang melanda rumahtangganya, Fasha mengambil keputusan untuk tidak memberi sebarang komen lanjut..

“Maaf, saya belum bersedia memberikan apa-apa komen. Terima kasih.” jelasnya..

Menerusi laman Instagram, beberapa gambar yang di muatnaik Fasha seperti telah mengiyakan pergolakkan rumahtangganya itu.. Status menggambarkan dia sedang diuji dengan dugaan yang hebat dan memohon kepada Allah SWT untuk berikannya dan anak-anak kekuatan untuk mengharungi masalah itu..

Sama-samalah kita tunggu dan lihat perkembangan kes rumahtangga Fasha ini.. Kalau dilihat dari status yang dimuatnaik Fasha, memang seperti rumahtannganya sedang bermasalah.. Harap pasangan ini akan berbaik semula.. Anak dah dua orang kot takkan nak cerai jugak.. Haish!! Miss A/UtaraNews.com

ep2p-2