Ammar Alfian Makan Hati, Bawa Diri Ke Luar Negara?

Pelakon lelaki Ammar Alfian memang sangat popular dalam industri seni.. Namanya mula popular sebab sering dihimpit dengan kontroversi liar.. Dari awal kemasukkannya dalam industri hinggalah ke hari ini..

Miss A rasa kontroversi terbaru melanda Ammar ialah dakwaan wujud video “threesome” antara dirinya, Idris Khan dan Atikah Suhaime.. Tapi, masing-masing tampil menafikan tentang kewujudan video itu..

Sebab dah lama tak dengar cerita tentang artis ini.. Sempat Miss A menjenguk laman Instagram miliknya.. Agak terkejut jugak Miss A bila dapat tahu Ammar  sudah pun bersara dari industri seni tempatan..

Tambah mengejutkan Ammar jugak sudah terbang ke luar negara.. Nampak macam dah tak akan pulang ke Malaysia dah.. Ini antara status yang dimuatnaik Ammar dan mengejutkan banyak pihak..

“Big boss Ammar Alfian meninggalkan dunia seni dan akhirnya negara Malaysia…semoga berjaya big boss dengan penghijrahan ini..kami peminat setia big boss faham dengan keputusan boss dan doakan kejayaan boss di negara luar..inshaallah dan kami terpaksa akur big boss tidak mahu lagi update pada kami tentang big boss lagi…we love u Ammar Alfian,” tulisnya..

Hmm.. makan hati leteww, kat Malaysia dia tak boleh nak dapat ‘job’ sangat.. Bila ada nama Ammar je mesti akan ada gosip liar.. Kenangan silam masih lagi menghantui dirinya..

Miss A tak tahu pulak kerjaya apa yang akan dilakukan Ammar di sana.. Mungkin nak mencuba nasib dalam industri hiburan di luar negara pulak.. Jangan berlakon filem tak senonoh kat luar negara sudah la..hahaha.. Miss A/UtaraNews.com

ep2p-2