Penggali Kubur yang hensem dan Sado.. Tak ada ke wanita melayu nak "booking" lubang kubur?

Beberapa hari yang lalu kan dok kecoh pasai doktor hensem sampai cetus kemarahan orang ramai terutama golongan lelaki gara-gara perempuan-perempuan dok menggedik booking doktor tu untuk hari bersalin.

Sampaikan ada yang sound radio HotFm la kerana menimbulkan kontroversi ni… Memang panas sampaikan hari ni pun ada lagi yang luah kemarahan di laman sosial pasai doktor hensem tu.

Tapi kali ni Miss bukan nak cerita pasai dotor hensem tu dah, ni pasai penggali kubur hensem pula muncul. Boleh tahan penggali kubur ni tau badan berketak-ketak, sado gitu..

Penggali kubur ni dikenali Meet Issac Deyson, 22 bekerja sebagai penggali kubur di Sau Paulo Brazil. Isaac ni pun kadang-kadang tu jadi model gak, gayanya dua kerja la dia buat noh.

Tak nak booking ke??? Muda lagi ni dan hensem gak macam doktor hensem tu. Hihhhhihhiii.. Jangan sentap ye, hidup ni kena la cool katakan.. Baru la hidup tak bosan bergurau senda ye tak?? MissHana/Utaranews.com.

ep2p-5small