Beef lasagna yang ohsem!

 Asalamualaikum dan selamat berhari minggu …. semuga kawan2 sentiasa dalam rahmat Ilahi hendaknya. Beef lasagna yang bukan buat sendiri…. nak yang mudah, so bila nak makan kita beli je yang readymade, balik rumah tinggal nak reheat dah ready untuk dingap. dan ni adalah lunch hari selasa lepas… kak rose memang suka sangat beef lasagna kat lanai ni, soooo rich dengan daging dan cheese nya… boleh menternak lemak dengan jayanya lepas makan tu..

beli dua pack untuk kami berdua…so puaslah dapat makan tanpa bersusah payah nak menyediakannya… dan harap2 lepas ni rajin lah nak berbrisk walk untuk nak buang balik lemah yang dah dikumpul dengan jayanya tu.

ep2p-5small