Barbera cafe

on de way balik ari tu, minum2 di epot subang sebelum check-in…  my hot chocolate yang very thick… sedap tapi a way toooo sweet for me. memang tak suka manis2 tapi dah oder, minum jugak la… sudahnya ade yang tukang abeskan…  tak baik membazir kan..

 busu’s hazelnut latte jugak yang best… tak manis sangat n en asben punya esp italiano yang sangat pahit, katanya…. cenonet je cawannya…. kenapa ek, cawan expresso ni sangatlah comelnya. dua tegok dah selesai.

tukang perabes mama punya hot chocolate… service yang sangat slow membuatkan kami lambat check-in… sudahnya dapat seat belakang sekali…. bergoyang bergetar semuanya, dengan air crew yang berborak sangat bising kat belakang tu…. adoyai la…

ep2p-5small