Pasangan Gay Sado Kantoi Bermesra Depan Lif.

Habis la kaum Adam sejati semakin menghampiri kepupusan kerana puak-puak jahiliah semakin bertambah. Harapkan badan aje berketak-ketak tapi ‘selera’ sesama sejenis gak yang diorang cari, kesian.. Huhhuuhuu..

Agaknya perempuan-perempuan yang ada kat muka bumi ni tak memenuhi citarasa diorang kot noh! Aksi gay ni kantoi masa diorang dok menunggu lif di sebuah kondominium di Danau Kota, Setapak. Diorang tak sedar aksi jijik diorang tu dirakam (CCTV).

Malu cek tengok aksi manja dan mesra terlebih gay ni, nak muntah hijau pun ada ni!! Elok sangat sorang pakai baju warna pink dan sorang lagi hitam, memang nampak macam ‘pasangan’ sangattt. Tengok lelaki baju hitam tu dok gosok-gosok kepala lelaki  baju pink tu sambil kiss tu yang tak boleh blah.

Al-kisah sebenarnya cenggini, pihak penyelenggaraan di kondo tu nak siasat macam mana pintu lift tu boleh rosak teruk. Siasat tengok rakaman CCTV ternampak pula pasangan tu berdrama aksi hangat depan pintu lif.

Dikatakan kedua-dua lelaki tu memang tinggal kat situ pun. Tapi lepas dok tunggu lama lif tak terbuka-buka gak. Apalagi si lelaki baju hitam tunjuk kuat dan hebat ditendang-tendang pintu lif tu sampai terkopak pintu lif. Dah la buat aksi songsang lepas tu melakukan vandalisme pulak. Memang kurang ajar betul!

Perbuatan diorang tu memang menjijikkan. Patut dihalau aje keluar dari situ dan denda sebab rosak harta benda awam! MissHana/Utaranews.com