Pakai baju ketat nampak tali Bra.., Che Ta kena kutuk dengan Netizen

Sejak berkahwin dah dah ada anak kecik ni, ingatkan selebriti sorang ni kurang lah sikit pakai seksi dia tu.. Tapi rupanya sama je macam zaman “single mother” dulu..

Dah lah pakai seksi ketat mengalahkan anak dara, tiba-tiba kena kutuk pulak dengan netizen sebab pakaian tu terlampau sangat sampai terdedah tali bra.. Kesian Che Ta kann..

Benda ni berlaku masa Che Ta hadir ke Anugerah Planet Muzik di Singapore hari tu.. Che Ta memilih untuk pakai baju berbulu ayam bersama kain ala-ala songket.. Malangnya, baju tu terlampau ketat di bahagian bahu sehingga menampakkan tali bra yang Che Ta pakai..

Kira ok lah kann.. Sekurang-kurangnya Che Ta pakai jugak bra.. Ada sesetengah asrtis tu baju dalam pun malas nak pakai beb.. Konon-kononnya freestyle dan liberal lah bagai.. Tapi tak sesuai lah dengan budaya masyarakat melayu kannn…

Apapun kita harap selebriti popular ni akan berhati-hatilah memilih fesyen di masa akan datang.. Kalau boleh tu biarlah bersesuaian dengan status dan umur tu ye..

Lagipun tak elok lah budak-budak muda tengok “makcik” pakai baju mengalahkan artis baru nak up.. Bila kena kutuk jangan pulak nak meroyan marah ye.. Peace!! – Big B/Utaranews.com

ep2p-5small