Maria Bikini rampas suami kawan baik sendiri yang bergelar Datuk?

Dunia gossip artis sekarang ni dikejutkan dengan cerita seorang pelakon seksi yang dikatakan telah bertindak secara berani mati merampas suami orang yang bergelar Datuk R.

Gossip berkenaan telah disebarluaskan dalam page Ratu Gossip Instagram iaitu Miss Kepoh.. Memang ganas beb kalau perkara ni benar-benar berlaku…

Haaa…, nak kasi panas lagi.., pelakon wanita tersebut dikatakan menggunakan kaedah sihir bagi mendapatkan “kasih sayang” Datuk berkenaan.

Dahsyatkann.., punyalah sangap kasih sayang lelaki bergelar Datuk sampai sanggup gunakan ilmu hitam… Ni kira dah terdesak sangat beb.. Punyalah segak dan seksi tubuh badan.., Pawang Santet jugak yang kau cari ye aka oiii…

Best sangat ke laki orang tu sampai gigih kau berdukun bagai nihh? Kalau setakat nak duit ringgit, rasanya dengan body seksi maut tu pun boleh dapat senang-senang je kann…

Maybe Datuk R tu jenis jantan pujaan yang “rare spesis” kot.. Kalau tak mandrem, memang confirm la tak dapat kannn..

Apapun diharap pihak-pihak yang terbabit tu bertaubatlah banyak-banyak.. Tak baik tau bersahabat dengan sihir ni.. Dah la dosa.., hati pulak akan jadi hitam beb..

Kalau betul nak sangat berpoligami, elok mintak je elok-elok.. Terus je lah masuk meminang Datuk R tu.. Tak payah nak bersantet bagai.. Sapa kata pompuan tak boleh meminang lelaki? Dalam filem P.Ramlee selamba je dorang berlakon… Hahaha… – John Nenen/Utaranews.com

ep2p-2