Hanya doktor pakar luar negara saja yang layak rawat Anwar.

Sudahlah diberi pakar yang terbaik bagi memenuhi kemahuan ahli keluarga Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mahu Ketua Umum PKR itu diberikan rawatan yang terbaik ketika didalam penjara.

Namun hari ini, ahli keluarga Anwar ini telah melabelkan dokto pakar yang merawat bekas ketua pembangkang itu sebagai tidak profesional.’

Malah, tindakan mereka juga melampaui batas apabila menggesa doktor pakar berkenaan digugurkan sebagai doktor yang merawat ayah mereka.

Sudahlah doktor tersebut berusaha untuk merawat dan memberikan perkhidmatan yang terbaik, dituduh pula sebagai tidak profesional walaupun telah mendapat ‘title’ doktor pakar, malahan mahu pula doktor itu disingkirkan.

Apa yang sebenarnya dimahukan oleh ahli keluarga peliwat ini??  Adakah mereka mahu isteri Anwar, Datuk Seri Dr Wan Azizah sendiri yang merawat Anwar?? Cukup profesionalkah Wan Azizah untuk merawat sakit suaminya itu??

Kalau ditanya adakah Wan Azizah profesional dalam bidang rawatan ini walaupun beliau merupakan seorang doktor sudah pasti jawapannya tidak. Ini kerana Wan Azizah lebih profesioanal dalam lakonan untuk meraih simpati.

Tak percaya??? Anda saksikan lah dengan mata anda sendiri setiap kali majlis yang dihadirinya, pasti beliau akan mengulangi skrip yang sama untuk meraih simpati terhadap apa yang telah dilaluinya.-Utaranews.com-

ep2p-2