Parisian woman Natalie Amyot holidayed in Mooloolaba on Queensland's Sunshine Coast,spending the last night with a blue-eyed tanned man who she fell instantly in love with, only finding six weeks later in Paris that she was pregnant. She has made a Youtube video to locate the father of her unborn childSYDNEY – Inilah sebabnya kenapa agama melarang hubungan seks sebelum berkahwin, kerana tidak mahu perkara seumpama ini berlaku.

Wanita ini, Natalie Amyot yang berasal dari Paris kini mengandung hasil hubungan seks satu malam.

Masalahnya dia pula tidak mengetahui siapa lelaki itu dan bagi tujuan berkenaan, Amyot telah memuat naik video dalam Facebook serta YouTube untuk mengesan lelaki itu.


She has tearfully defended herself after being challenged on Facebook whether her story is just a hoax“Saya sedang mengembara ke Mooloolaba, Queensland, Australia, apabila bertemu seorang lelaki dengan ketinggian 183 cm, bermata biru dan memiliki rambut perang.

`Saya telah bertemu dengan lelaki kacak ini dan akhirnya melakukan seks tetapi saya kini mengandung tiga bulan dan mahu mencarinya,’’ kata Amyot yang langsung tidak mengetahui nama lelaki itu.

Memang perbuatan Amyot ini adalah murahan. Tanggunglah sendiri jika lelaki itu pula tidak mahu bertanggungjawab.