LUARBIASA!!!! Ratusan ribu rakyat serbu Mahathir di Airport. Najib mesti terketar ni…

Percayalah…, disebabkan terlalu ramai yang datang untuk menyambut kepulangan Hero Malaya iaitu Mahathir Mohamad, tak muat lensa kamera untuk merakamkan keseluruhan rakyat yang datang tersebut.. Maklumlah.., kamera handphone je kann..

Walaupun didalam gambar nampak seakan-akan hanya 50 orang je yng ada.., tapi percayalah bahawa ratusan ribu lagi terselindung diluar fokus kamera..

Mustahil hanya tak sampai seratus orang je yang sambut kepulangan “negarawan” yang maha hebat di lapangan terbang.. Paling cikai pun, setengah juta orang.. Itu belum campur dengan penyokong Bersih4 yang telah ditarbiahkan oleh Mahathir tempoh hari..

Inilah yang dikatakan kehebatan bekas Perdana Menteri yang kini sedang giat berusaha untuk menjatuhkan DS Najib Razak dari jawatan Pemimpin nombor satu Malaysia.

Mesti disaat ini DS Najib sedang menggeletar lutut melihatkan sambutan yang sangat luarbiasa di lapangan terbang oleh rakyat Malaysia.. Mungkin malam ni Najib dan barisan kabinet beliau akan mengadakan mesyuarat tergempar untuk lari ke luar negara..

Tambah pula dengan kehadiran Srikandi Utama yang hebat iaitu Umi Hafilda bersama-sama Mahathir, pastinya tak akan ada ruang untuk Najib bertahan..

Gabungan Serikandi Umi Hafilda dan Panglima Khairuddin Muflis bakal menggoncang pentadbiran negara dibawah pakar strategi ulung tersohor melayu, Mahathir Mohamad.. Hahahaha…

ep2p-5small