Ke KL dan balik kampung..

 first taim terbang dengan malindo air ni… dah ade kemudahan yang boleh mempercepatkan perjalanan… so kita guna… yang penting the fare tidak mencekik leher la kan… dan minggu tu sampai 2 kali kena terbang. yang ni masa g kl..

 ada refreshment dalam flight yang sekejap ni…  mefar coffee tu sedap pulak…. maklumlah free kan! masa ni kami turun di subang airport, it’s take only about one hour dari penang.

 nampak jambatan kedua sayup2 dari udara..

 mid air… terbang pada ketinggian 15k feet diudara…. masih nampak daratan sepanjang penerbangan..

 on the way back di subang airport…. masa pergi bawak beg kecik2 jer…. sekali ade sale pulak kat sogo… terpaksa bli beg beso pulak!

 20hb pulak, masih guna perkhidmatan malindo air nak balik kampung… dan kali ni turun kat melaka airport, batu berendam… amik masa 1 jam dan 20 minit dah sampai… selesa dan tak serabut, mungkin sbb tak banyak penerbangan kan…

penerbangan balik 25 ogos, jugak dari melaka airport…. masa ni tengah demam, so memang tak de nak amik gambo bagai…. masuk dalam flight terus kelubung n tido sampai penang!

ep2p-5small