Inilah Petunjuk lelaki akhir zaman..

Adooiii mak!! Anak sapa la ni suka sesama jenis ni, hah??? Awat la tak ikat and kurung aje dalam rumah, biar tak berdunia dengan dunia luar pun tak apa la daripada dok benda terkutuk kat luar tu.

Alohaiii, apa la yang dirasakan dengan kaum sejenis tu???? Gelinya dok ‘ You luv me, luv you to’. Nak terkeluar anak tekak rasanya kalau dengar sendiri ayat cenggitu keluar dari mulut diorang. Huhuuhuu..

‘Dya la cinta, dya lah hidup dan segala-galanya.’

Ayat yang diluahkan oleh si Fattah Fandy dilaman sosial besertakan gambar mesra dengan ‘pasangan’ yang boleh buat korang rasa nak pi hempuk-hempuk aje kepala diorang tu!

Berani sungguh dan tak tau malu langsung show-off ‘perhubungan’ yang hina tu kat orang. Diorang ni dah macam orang zaman jahiliah dulu-dulu la. Sekarang dunia dah tunjuk macam-macam petanda akhir zaman.

Lesbian dan gay sekarang semakin berleluasa. Macam negara barat la dah agung-agungkan gay sampaikan bagi diorang kawen lepas tu buat rumah orang tua untuk gay. Nampak kan?? MissHana/Utaranews.com.

ep2p-5small