Telan 900 paku semata-mata nak kuruskan badan.

Mak aaaaiiiiiii ni bukan diet, ni macam nak bunuh diri aje!! Di Changchun, China, seorang wanita hampir dua tahun mengamal diet bahaya dengan memakan paku dan kepingan kaya.

Perempuan ni pun sebenarnya ada masalah mental. Bertambah mereng la tu!! Apa yang sedap sangat tak tau la paku dengan kaca tu ye.

Menurut family perempuan tu, dia mampu menelan sedozen paku dengan hanya sekali telan aje. Ni betul-betul manusia ke???? Huhuuhuu…

La ni perempuan tu dah buat tiga eperation berasingan dan doktor kata hampir 2 paun paku yang berjaya dikeluarkan dari perut perempuan tu. Ni dah boleh buka kedai paku. Hihihiihii..

“Jika sebatang paku mempunyai berat 1 gram, ini bermakna wanita itu menelan 900 paku dan makan lebih dari sebatang paku sehari,” kata doktor.

Yang pelik tu organ kat dalam badan perempuan tu tak ada effect apa pun, sihat walafiat aje! – MissHana/Utaranews.com

ep2p-2