Tamat riwayat…..

 thats it…. tamat lah sudah riwayat D&G La Lune kak rose ni…. kalau berjalan dan segala mak nenek pun berubah tempat… dan nasibnya kurang baik bila berkemas untuk nak check-out, terlepas la pulak dari tangan dan….. prappppp harum semerbak satu bilik.

 tercampak merata kaca…. dan isinya jugak. takat itu jer la rezeki dan guna. ronda2 jugak kat kedai masa kat airport semalam… tapi rasanya masih nak yg ni jugak, tapi tak de stok pulak… so tak de la pengganti. nanti2 lah….

gambar jer la yang tinggal sebagai kenangan!

ep2p-2