Nak Selamat Orang Bunuh Diri Tapi Sendiri Yang Maut.

Apa la malangnya nasib badan ni dah berniat baik nak selamatkan orang yang berfikiran pendek nak bunuh diri alih-alih diri sendiri pula yang maut dulu.

Di Honolulu, seorang lelaki terbunuh masa nak selamatkan seorang lagi lelaki yang try nak terjun dari tingkatt 14 bangunan asrama Universiti Hawaii tapi malangnya dua-dua sekali terjatuh dan terhempas ke tanah. Urmmmmm.. Tak pasal-pasal ‘join’ sekali!

Menurut polis, lelaki berusia 24 tahun tu try lelaki berusia 19 tahun tu keluar dari tingkap untuk terjun tapi kedua-dua jatuh dan cedera parah. Lelaki berusia 24 tahun tu disahkan meninggal dunia di hospital, lagi seorang tu kritikal.

Orang nak mati tapi tak mati pula. Orang lain pun yang ‘pergi’ dulu. Dah ajal kan! menurut jurucakap Universiti Haiwaii, Meisenzahl, dua-dua orang lelaki tu bukan student or pekerja kat situ tapi dipercayai mengunjung penghuni bilik asrama kat tu. Malam-malam mesti scary nak keluar lepas ada kematian kat situ. Hihihihhii.. MissHana/Utaranews.com.

ep2p-2